Östuga Trädvård&Markservice

  

Timan rc-750. En slagklippare för branta slänter intill staket, bullervallar, vandringsleder och hästhagar mm. Kort och gott där gräset, slyet ska bort.

 

 

Behöver ni hjälp med att sköta era ytterområden som ängar, hagar, vandringsleder, slänter mm och samtidigt slippa få ont i rygg och ben så är den här maskinen perfekt för uppdraget. Maskinen klarar att klippa i upp till 58 graders lutning. Maskinen är bandgående och styrs med radiostyrning. Maskinen lämpar sig utmärkt i känsliga miljöer. 1-2 års sly är inga problem. Fördelarna med Rc-750 mot att använda traditionell röjsåg är förutom de rent ergonomiska och arbetsmiljömässiga är att gräset blir klippt till små beståndsdelar istället för att bli liggande som långa grässtrån vilket ofta blir resultatet av traditionell röjning, trimning. Miljön blir vackrare och lättare att hålla ren. Att sedan arbetet går 3 gånger snabbare är ju ingen nackdel heller!.

Vi erbjuder denna tjänst till kommuner, Kyrkogårdsförvaltningar, Statliga,  privata företag, och till privatpersoner. Ja kort och gott till alla som vill ha en snygg och vacker yttermiljö. Maskinen är endast 50 cm hög och har en egenvikt på 330kg.

 
 
460:- för första timmen.
230:- för varje påbörjad halvtimme därefter. ( priserna är exl.moms ).
 
 
Vi lämnar alltid kostnadsfria prisförslag för våra tjänster.
Från 1:augusti 2016 med skattereduktion -50%  på arbetskostnaden med RUT-AVDRAGET.